fbpx
Menu

Ons Menu

Het menu bij Mexicaans restaurant Rosita’s geeft een smakelijke introductie van het echte Mexico. Chefkok Ton van Eijsden heeft een menu gecreëerd op basis van authentieke Mexicaanse recepten. Hij is geïnspireerd door Mexicaanse topkoks die de mooiste gerechten weten te bereiden. Door Ton zijn jarenlange ervaring in de Mexicaanse keuken worden de gerechten onder zijn leiding met veel passie bereidt. We werken met dagverse ingrediënten en veel plezier aan uw heerlijke diner.

Alle producten worden dagelijks vers ingekocht en de koks van & Rosita’s gebruiken geen kant-en-klare producten. Wij zijn trots op onze gerechten, daarom maken wij alles vers en volgens onze authentieke recepten. Alles voor de & ultieme Mexicaanse smaak en beleving, nu dus ook in Almere.

Voorgerechten

Platos Tradicionales

Platos Tradicionales

Vlees & vis

Vlees & vis

Bijgerechten

Acompanamientos

Nagerechten

Postres

Nagerechten

Bebidas

Bebidas

Voor speciale wijnen, vraag naar onze wijnkaart.

Bel 036- 841 2336 (17:00-00:00u)

SALSA Y SANGRIA HALLOWEEN VRIJDAG 1 NOVEMBER!

Op vrijdag 1 november organiseert Rosita’s de nieuwe Salsa Y Sangria Halloween Editie! U bent van harte welkom om gezellig een dansje te doen. De beste salsa hitjes worden weer gedraaid door DJ Ricky D. Op deze avond is er een cocktailbar geopend en zijn er hapjes verkrijgbaar. Salsa Y Sangria Halloween begint om 23:00 uur en eindigt om 03:00 uur. De entree is gratis dus nodig je vrienden en vriendinnen uit!

Kom gezellig een dansje doen!