Menu’s

Authentieke Mexicaanse recepten

De menukaart bij Mexicaans restaurant Rosita’s geeft een smakelijke introductie van het echte Mexico. Chefkok Ton van Eijsden heeft een menu gecreëerd op basis van authentieke Mexicaanse recepten. Hij is geïnspireerd door Mexicaanse topkoks die de mooiste gerechten weten te bereiden. Door Ton zijn jarenlange ervaring in de Mexicaanse keuken worden de gerechten onder zijn leiding met veel passie bereidt. We werken met dagverse ingrediënten en veel plezier aan uw heerlijke diner.

Diner

De menukaart bij Mexicaans restaurant Rosita’s geeft een smakelijke introductie van het echte Mexico. Chef kok Ton van Eijsden heeft een menu gecreëerd op basis van authentieke Mexicaanse recepten. Hij is geïnspireerd door Mexicaanse top koks die de mooiste gerechten bereiden. Geniet van onze traditionele Mexicaanse gerechten of ervaar de unieke Tex- Mex specialiteiten van de houtskoolgrill.

Drinks & Cocktails

Rosita’s is dé cocktailbar van Almere! Geniet van ons brede assortiment van vers bereide cocktails door onze ervaren barkeepers. Ook kunt u bij ons genieten van uitstekende wijnen, een vers biertje van de tap, unieke tequila’s en nog veel meer. Bekijk hier onze complete dranken kaart.

Happy Hour & Borrel

Iedere vrijdag en zaterdag 22:30-23:30 viert Rosita’s Happy Hour! Mojito’s, Margerita’s Pina colada’s, Daquiri’s, sangria en shotjes. Ook is het mogelijk om te genieten van onze verse nacho’s, quesadilla’s en andere vers bereide gerechten. Happy Hour is het ideale moment om van het weekend te genieten heerlijke met latin music in tropische vibes.

Menu