fbpx
Happy Hour

Happy Hour

Restaurant Rosita’s in Almere heeft elk weekend Happy Hour van 22:30-23:30 uur. In het weekend zijn wij tot 01:00 uur geopend om lekker na te borrelen of  te genieten van een lekker hapje en een drankje met jouw vrienden en/of vriendinnen. Wij hebben een speciale Happy Hour- en fingerfoodkaart voor jullie gemaakt. Tijdens de Salsa Y Sangria edities hebben wij geen Happy Hour! See you at Happy Hour!

Ben je op zoek naar een leuke plek om gezellig wat te gaan drinken met je vrienden en/of vriendinnen of op zoek naar een plek waar jij je verjaardag kan vieren? Kom dan naar restaurant Rosita’s in Almere tijdens Happy Hour. Geniet van een cocktail en krijg de tweede cocktail gratis. Ook serveren wij verschillende fingerfood hapjes. Bekijk onze Happy Hour acties en de fingerfood kaart hieronder.

Happy Hour

salsa y sangria 26 juli!

Op vrijdag 27 september organiseert Rosita’s de nieuwe Salsa Y Sangria! U bent van harte welkom om gezellig een dansje te doen. De beste salsa hitjes worden weer gedraaid door DJ Ricky D. Op deze avond is er een cocktailbar geopend en zijn er hapjes verkrijgbaar. Salsa Y Sangria begint om 23:00 uur en eindigt om 03:00 uur. De entree is gratis dus nodig je vrienden en vriendinnen uit!

Kom gezellig een dansje doen!